Sång på begravning av Jessica Jäger

Sång på begravning: Referenser

 

Citat från tidigare anhörigfamiljer:

"Tusen tack för att du hade möjlighet att vara en del av ceremonin. Det gjorde så att begravningen blev precis som vi önskade för pappa, du sjöng så otroligt vackert."

Familjen Pettersen, 2015-07-26"Tack snälla för att du med din fina sång bidrog till att göra pappas begravning så vacker. Vi blev alla känslomässigt berörda av din inlevelse och personliga tolkning av sångerna."

Jeanette Prim, 2013-02-15"Ett stort tack till dig för en helt underbar sång! Den förgyllde verkligen vår svåra stund! Jag har idag pratat med många som var med på begravningen som tyckte att du sjöng alldeles bedårande! Ett stort tack ännu en gång för att vi kunde hedra min älskade pappas minne med så ljuvlig sång!"

Margareta Johansson, 2011-03-26"Stort tack för din jättefina sång på mammas begravning. Det var flera som spontant sa att du var så duktig och musiken var fin. Ett par gäster sa att dom skulle vilja anlita dig vid något framtida tillfälle."

Thomas W, 2010-06-13"Jag tycker att du gjorde ett alldeles strålande jobb. Du sjöng otroligt vackert i kyrkan. Jag är övertygad om att det var fler än jag som blev mycket tagna av din fina, lätta stämma. Tack för din insats!"

Sara Söderberg, 2009-05-02 

Citat från konsertarrangörer och tidningar:


"Jessica sätter upp höga mål och jobbar hårt för att nå dit hon vill. Hon har redan fått Lions kulturstipendium och framtiden ser sannerligen ljus ut för Jessica Jäger och hennes produktionsbolag." Läs mer (extern länk)

Svenska Branschmagasinet, nummer april/maj 2010"Jessica Jäger har under konst- och hantverksdagar på Brunnbäcks Herrgård, Avesta gett konserter sex gånger. Det är alltid lika uppskattat och besökare efterfrågar tidigt om den underbart duktiga sångerskan kommer den här gången också. Jessica har en fantastisk röst som gör att hon kan bjuda på operaarior, visor och sakrala verk med samma fantastiska resultat. Jessica har också en enkel och elegant framtoning när hon uppträder och hon skapar också god publikkontakt. Lägg Jessica Jägers namn på minnet."

Ullabrith och Mikael Fridell, Brunnbäcks Herrgård, 2006-02-06"Stipendium till ung sångerska i Täby: Lions club Täby/Näsbyparks årliga stipendium till en ungdom boende i Täby går i år till 19-åriga sopranen Jessica Jäger." Läs mer (PDF)

Mitt i Täby, 2005-06-14"...sa Jessica som med sin redan väl skolade röst bjöd på skön sång, bland annat med ett stycke ur Läderlappen till Janriks och Sandras följdsamma ackompanjemang på piano och cello. Avslutningsnumret 'Time to Say Goodbye' framkallade rysningar i kroppen."

Anders Gunnar, Tranås Tidning 2005-03-04