Sång på bröllop

Sång på bröllop: Referenser

 

Citat från tidigare brudpar och deras närstående:

"Vi ville bara tacka så otroligt mycket för den fina sången du framförde åt oss i lördags! Det var fantastiskt fint och vi är så glada över att vi valde just dig som sångerska till vårat bröllop. Gästerna var riktigt imponerade och vi pratade mycket om dig och din fina sång hemma vid middagen/festen. Det var så otroligt proffsigt framfört av dig, du förmedlade en så fin känsla och det kändes verkligen som att du sjöng till och för oss, vi är så tacksamma! Du är oslagbar! Tack så jättemycket för att du gjorde vårt bröllop till den fina stund som vi önskat oss!"

Elin och Erik, 2014-09-29"Stort tack för ert sagolika (ett ord vi sällan använder) framträdande i lördags! Din sångprestation på samtliga låtarna var nästan överjordisk, du sjöng med sådan klarhet och inlevelse att vi inte kunde hålla tårarna borta! När vi först bad om vår låt tänkte vi "det är en sådan okänd låt, inte säkert att Jessica kommer uppskatta att sjunga den", men så fel vi hade. Du lyfte låten till nya höjder! Din frasering var underbar, du sjöng verkligen med hela ditt hjärta och förmedlade kärleksbudskapet i sången på ett sådant underbart sätt. Så fint att du gjort en egen tolkning och tagit till dig texten så bra! Ni gav oss verkligen ett minne för livet!"

Erik och Sanna, 2012-06-11"Vi vill tacka för dom otroligt fina varma sånger du sjöng igår för oss. Det va otroligt svårt att hålla inne med tårarna =) (inte bara vi, utan många i kyrkan). Du har en underbar röst. Du ska veta att alla ville veta vem du var och berömde din sång och din röst (du var ett hett samtalsämne på festen). Det kändes verkligen att du sjöng för oss. TACK snälla du för att du förgyllde vårt bröllop och att vi kommer få med oss dessa underbara minnen."

Malin och Rickard Forsberg, 2011-06-12"Vet ej hur jag ska uttrycka mig ang er sång och musik igår,det var helt fantastisk och det sa ALLA våra gäster! En sak som vi alla älskade också det var KONTAKTEN ni hade med oss alla!!! Jag hade svårt att inte börja gråta ordentligt till ert framträdande. Vi kommer höra av oss igen!"

Christina och Göran Abrahamsen, 2011-05-15"Går och nynnar på din sång för Josse o Erkan vid solnedgången i den vackra trädgården vid Bosporen! Jag vill delge dig min upplevelse av att den stunden är mitt bästa minne av Josefins vigsel. Jag hade lovat att inte gråta för det var ju en lycklig dag, men då rann en tår! Tack för din vackra sång och lycka till i ditt fortsatta liv."

Kajsa Berggren, 2010-09-07"Vi fick aldrig tillfälle att ens prata med er på den fantastiska dagen, än mindre tacka er för så vacker sång. Vi är supernöjda med er och ert framförande. Det var över alla förväntningar!"

Stina Bodlund och Lars Johansson, 2010-08-17"Hej! Tack för en helt otrolig sång och gitarrupplevelse. Så otroligt mycket beröm vi fått för er!!!!!!!!!!!!!! Vi bara njuter hela tiden tillbaka, din sång va helt otrolig i kyrkan, va superjobbigt och hålla tårarna borta..."

Alexandra och Pelle Ericsson, 2010-08-16"Stort tack för den underbara sången på vårt bröllop! Det var magiskt vackert och ni kompletterade varandra så bra. Vi är så nöjda!"

Christine och Javad Amini, 2010-08-10"Ett stort tack till dig Jessica, som sjöng på vårt bröllop. Eftersom vi hade utomhusvigsel i full snöstorm var vi oroliga för att din vackra röst skulle försvinna bland snöflingorna, men vad fel vi hade! När vi kom åkandes i släden hörde vi på långt håll en klingande stämma med Rid över skog, vi tittade på varandra och log. Det var ju precis såhär som vi hade hoppats att det skulle bli!! Vår dröm var på väg att bli sann, tack vare dig. Även de andra sångerna du sjöng framförde du fantastiskt bra, du berörde oss alla med din sång. Vi kommer verkligen att rekommendera dig till våra vänner. Tack för att du var med och förgyllde vår stora dag."

Karin och Micke, 2010-03-20"Tusen tack för fantastisk sång och på franska och allt! Det var helt underbart och många, många har kommenterat hur vacker och stämningsfull din sång var. Vi är så tacksamma för att du tog dig an franskan och gjorde det galant! Vi kommer självklart att rekommendera dig till alla vi känner!!"

Catharina och Anders Rissel, 2009-10-05"Vi vill passa på att tacka för din fantastiska insats före och under vårt bröllop. Redan från första mailet har det känts rätt, man får snabba svar och du har varit tydlig med förutsättningarna plus varit vaken för våra förslag. Det känns hur häftigt som helst att vi skickade en av våra favoritlåtar till dig och du gör den ännu bättre än originalet trots att du inte ens visste vad det var för låt från början. De andra låtarna sjöng du också fantastiskt och vi bara njöt av hur du kunde föra fram sångernas budskap på ett så vackert sätt. Att du dessutom tar med en egen ljudanläggning och riggar den i god tid innan.. vi saknar ord för hur nöjda vi är med allt du gjort!"

Ellinor och Peter Tynnedal, 2008-09-09"Tack så jättemycket för din helt underbara sångprestation i kyrkan i lördags! Det var helt fantastiskt och tog vigselcermonin till en nivå som vi bara kunnat drömma om! Alla tyckte att du sjöng så vackert och inte ett öga var torrt.

Tack även för ditt engagemang i hela sångarrangemanget från början till slut - utan dig hade det inte blivit så vackert som det var."

Ulrika och Erik Lagerström, 2008-09-08"Vi vill verkligen tacka för de underbara sångerna. Det var flera som undrade vem du var och tyckte att du sjöng så fint. Vi är dig evigt tacksam som förgyllde vår vigsel med din fina sångröst. Du gjorde verkligen de sångerna så himla rätt."

Madelaine och Robin Wäfors, 2007-05-28"Ett stort tack till dig för din fina sång. Vi är jättenöjda, det var många som kommenterade din underbara röst och framförande. Tack, ditt framträdande förgyllde vår vigsel!"

Ulrika och Patrik Gardesten, 2007-05-23"Tack Jessica för helt fantastisk solosång på vårt bröllop, det blev precis så som vi ville ha det!"

Johannah Canavan, 2007-02-26"Jessica, tack för den underbara sången! Du fick jättemycket beröm från alla gästerna, precis som vi så tyckte de att du sjöng jättevackert! Anna var nära att brista i tårar under "Come what may". Vi kommer att rekommendera dig varmt till alla vi känner."

Jani och Anna Juvan, 2006-09-11 

Citat från konsertarrangörer och tidningar:


"Jessica sätter upp höga mål och jobbar hårt för att nå dit hon vill. Hon har redan fått Lions kulturstipendium och framtiden ser sannerligen ljus ut för Jessica Jäger och hennes produktionsbolag." Läs mer (extern länk)

Svenska Branschmagasinet, nummer april/maj 2010"Jessica Jäger har under konst- och hantverksdagar på Brunnbäcks Herrgård, Avesta gett konserter sex gånger. Det är alltid lika uppskattat och besökare efterfrågar tidigt om den underbart duktiga sångerskan kommer den här gången också. Jessica har en fantastisk röst som gör att hon kan bjuda på operaarior, visor och sakrala verk med samma fantastiska resultat. Jessica har också en enkel och elegant framtoning när hon uppträder och hon skapar också god publikkontakt. Lägg Jessica Jägers namn på minnet."

Ullabrith och Mikael Fridell, Brunnbäcks Herrgård, 2006-02-06"Stipendium till ung sångerska i Täby: Lions club Täby/Näsbyparks årliga stipendium till en ungdom boende i Täby går i år till 19-åriga sopranen Jessica Jäger." Läs mer (PDF)

Mitt i Täby, 2005-06-14"...sa Jessica som med sin redan väl skolade röst bjöd på skön sång, bland annat med ett stycke ur Läderlappen till Janriks och Sandras följdsamma ackompanjemang på piano och cello. Avslutningsnumret 'Time to Say Goodbye' framkallade rysningar i kroppen."

Anders Gunnar, Tranås Tidning 2005-03-04