Sång på dop

Sång på dop: Referenser

 

Citat från tidigare dopfamiljer:

"Ett stort tack för igår! Din sång var fantastisk!! Jag rös under varje låt när du sjöng! Du har en underbar sångröst! Flera av mina vänner berömde dig och tyckte din sång var otroligt vacker. Jag kommer inte tveka att kontakta dig igen om jag behöver i framtiden!!"

Caroline Soreff, 2013-05-20"TACK för en fantastisk sång igår!!! Det var bättre än jag någonsin kunde tro; förutom att jag själv blev himla rörd så var det flera av gästerna som blev oerhört berörda, så verkligen, stort tack!!!"

Tone, 2013-05-06"Tusen och åter tusen TACK för att du gjorde vår gosses dop till något alldeles oförglömligt! Vi är så lyckliga för att du tog dig tid att komma trots kort varsel - och vad du levererade sen, knappt ett öga var torrt! Alla gäster pratade om dig under kalaset efteråt, folk förundrades och var verkligen hänförda! Vilken änglaröst och utstrålning! Tycker du var så vacker! Nynnar fortfarande på visorna du sjöng för oss... rakt in i våra hjärtan sjöng du! Ja, så återigen, stort TACK till dig... kommer aldrig att glömma!"

Jenny Tidemo och Miguel Annefalk, 2011-05-17"Din sång var helt fantastiskt, som du säkert märkte var vi rörda. Jag kommer att spara ditt namn för framtida behov, önskar dig all lycka i framtiden."

Maria, Ulf och Albin Tillbom, 2010-05-19"Du sjöng jättefint på Emilias dop. Flera av gästerna kom fram efteråt och sa att det var så fin sång i kyrkan."

Elin Engström Mikalides, 2010-02-23"Tack snälla för den fina sången i kyrkan!! Du fick såååå många komplimanger av våra gäster! Du sjöng rakt in i våra hjärtan och vår dotters dop blev precis som vi önskade, helt perfekt!"

Isabellas familj, 2009-09-06"Tusen TACK för din fina sång på Leos dop. Vi är verkligen jättenöjda och som du såg kunde jag inte hålla tårarna borta när du sjöng Älskade barn."

Nina och Victor, 2007-12-17 

Citat från konsertarrangörer och tidningar:


"Jessica sätter upp höga mål och jobbar hårt för att nå dit hon vill. Hon har redan fått Lions kulturstipendium och framtiden ser sannerligen ljus ut för Jessica Jäger och hennes produktionsbolag." Läs mer (extern länk)

Svenska Branschmagasinet, nummer april/maj 2010"Jessica Jäger har under konst- och hantverksdagar på Brunnbäcks Herrgård, Avesta gett konserter sex gånger. Det är alltid lika uppskattat och besökare efterfrågar tidigt om den underbart duktiga sångerskan kommer den här gången också. Jessica har en fantastisk röst som gör att hon kan bjuda på operaarior, visor och sakrala verk med samma fantastiska resultat. Jessica har också en enkel och elegant framtoning när hon uppträder och hon skapar också god publikkontakt. Lägg Jessica Jägers namn på minnet."

Ullabrith och Mikael Fridell, Brunnbäcks Herrgård, 2006-02-06"Stipendium till ung sångerska i Täby: Lions club Täby/Näsbyparks årliga stipendium till en ungdom boende i Täby går i år till 19-åriga sopranen Jessica Jäger." Läs mer (PDF)

Mitt i Täby, 2005-06-14"...sa Jessica som med sin redan väl skolade röst bjöd på skön sång, bland annat med ett stycke ur Läderlappen till Janriks och Sandras följdsamma ackompanjemang på piano och cello. Avslutningsnumret 'Time to Say Goodbye' framkallade rysningar i kroppen."

Anders Gunnar, Tranås Tidning 2005-03-04